
Рецепт смузі з буряка та моркви – опис як приготувати
Пропонуємо хороший рецепт для усіх господинь, які бажають приготувати смачний та корисний смузі.
Інгредієнти
Нашими основними інгредієнтами будуть:
- невеликий буряк;
- середня морквина ( або одна чайна ложка сухого порошка моркви на 1/4 стакана води );
- одне яблуко;
- дві столові ложки свіжого лимонного соку;
- дві чайні ложки рубленого імбиру – свіжого або сухого залежно від ваших побажань;
- два стакана води;
- одна чайна ложка масла льону;
- дві чайні ложки арахісу.
Також при бажанні можна добавити різні спеції:
- кусочки паприки;
- перець;
- майоран;
- орегано;
- італійські страви;
- базилік;
- сванська сіль;
- гарам масала;
- бомбей масала;
- мята;
- каррі;
- приправа мароканська;
- сіль гімалійська;
- сіль чорна;
- молотий пажитник.
Спосіб приготування
Моркву та буряк потрібно почистити та порізати на великі кусочки. Готувати на пару біля 10 хвилин та остудити. Згодом змішати всі інгредієнти до однородної маси. От і все! Готово! Насолоджуйтесь вашим смузі, яке складається лише із здорової їжі 🙂 Також радимо вам прочитати чому варто вживати здорову їжу.